Mäklare

Christina Casserlöv

Fjelkners Fastighetsmäkleri
alba@fjelkners.se
0708-60 22 70

 

Säljstart 22 april
Nu är det äntligen dags för säljstart av vårt fina projekt Alba i Bromma. I första etappen startar vi försäljningen av 26 lägenheter totalt 60 lägenheter.

Den 22 april klockan 12:00 på Nyängsvägen 153 öppnar vi portarna för visning och möjligheten att reservera din lägenhet.

För inbjudan till förhandsvisning med möjlighet att reservera i förväg, anmäl ditt intresse för projektet redan idag!

I hjärtat av Bromma
Välkommen hem till Alba, i hjärtat av gamla Bromma. Vid korsningen Nyängsvägen/Västerled ligger Alba i ett fridfullt läge. Här har vi skapat välplanerade lägenheter med öppna generösa sällskapsytor med mycket ljus och rymd. Njut av sommarkvällarna på den stora terrassen eller balkongen, med utsikt över grönska och närhet till koloniträdgårdar. Här finns utrymme för det bekväma livet, utan bekymmer för snöskottning eller gräsklippning, med bilplats i garage under huset och hiss upp till dörren.

Alba består av åtta vackra fyravåningshus vända mot naturen, där enkelhet och symmetri lyser igenom i varje detalj. De vita husen är placerade i skogsbrynet i harmoni med omgivningen.

Alba betyder vit, och namnet symboliserar dels byggnadernas färg, men också färgen på ett oskrivet blad. Här kan ni forma er vardag som just ni vill ha den. Välkommen hem!

 

Fakta

Namn Alba
Område Bromma
Byggstart Prel. 2018
Bostäder Ca 60 lgh
Storlekar 2-5 RoK
Arkitekt Amneby Forslund Arkitekter
Upplåtelseform Bostadsrätt
Inflyttning Prel. från kv 4 2020